Ndërlidhjet

BUKURESHT


Qeveria e Rumanisë dhe Komisioni Evropian ndërmorën projektin e përbashkët me vlerë prej 380 milion euro për përmirësimin e infrastrukturës në afro 200 qyteza të Rumanisë ku jetojnë gadi gjashtë milion njerëz.
Gjysmën e mjeteve do t'i sigurojë Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim dhe Banka Evropiane për Investime.
XS
SM
MD
LG