Ndërlidhjet

SHKUP


Parlamenti i Maqedonisë miratoi vendimin e qeverisë për dërgimin e një kontigjenti prej 39 trupash në Irak që do të kryenin detyra mjekësore dhe policore, raportojnë mediat e Shkupit.
Me dërgimin e ushtarëve të sajë në Irak, Maqedonia përmbushë zotimet e veta në kuadrin e koalicionit anti-terror, tha ministreja e Jashtëme Ilinka Mitreva.
XS
SM
MD
LG