Ndërlidhjet

KAMPI AS SALIAH/KATAR


Ushtarët amerikan kanë gjetur mbi 600 milion dollarë para të gatshme në një strehimore në Bagdad, tahnë zyrtarët e ushtrisë amerikane.
"Gjatë një aksioni për ndalimin e grabitjeve ushtarët nga Divizioni i tretë i këmbësorisë zbuluan një sasi të madhe parashë prapa një muri të rrejshëm, që besohet se arrin shumën prej 600 milion dollarë në banknota prej 100 dollarësh amerikanë", thotë gjenerali amerikan Vincent Brooks.
Gazeta amerikane, "The Los Angeles Times" raportoi javën e kaluar se forcat e Shteteve të Bashkuara gjetën 650 milin dollarë në një lagje pran lumit Tigër ku jetonin zyrtarët e lartë të partisë Bath dhe të Gardës Republikane.
XS
SM
MD
LG