Ndërlidhjet

GJENEVË


Organizata Botërore e Shëndetësisë tha sot se udhëtarët duhet ti shmangen shkuarjes në kryeqytetin e Kinës, Pekin, në provincën e saj Shanxi dhe në Toronto të Kanadasë, për të shmangur zgjerimin eSARS-it, Sindromit akut e të rëndë të frymëmarrjes.
Numri i të vdekurve në Kinë nga kjo sëmundje arrin 106 njerës, kuse vetëm në Hong Kong 105 njerës.
Akoma nuk dihet se si të trajtohet virusi që shkakton SARS-in.
XS
SM
MD
LG