Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryesuesi i Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, ministri i jashtëm i Holandës, Jap de Hop Shefer deklaroi se OSBE-ja do të ndihmojë integrimin e rajonit, përfshirë edhe Kosovën në strukturat evropiane, por se Kosova duhet gjithashtu të realizojë edhe standardet e vëna nga shefi i UNMIK-ut, Michael Steiner.
Gjatë vizitës në Kosovë, kryesuesi i OSBE-së bisedoi në Prishtinë me përfaqëuesit më të lartë të institucioneve të Kosovës, me liderë politikë, me zëvendës-shefin e UNMIK-ut dhe me përfaqësuesit e Misionit të OSBE-së në Kosovë.
Ai tha se pas të gjitha bisedimeve ishte bindur se në Kosovë edhe më tej nevojitet prania e Misionit OSBE-së.
XS
SM
MD
LG