Ndërlidhjet

PRISHTINË


UNMIK-u njofton se një prokuror ndërkombëtar në Kosovë ka ngritur akt-akuzë kundër Millan Ivanoviqit, kryetar i Këshillit kombëtar seb në Mitrovicë për si'ç thuhet, udhëheqien e një grupi që ka kryer krim dhe për sulm kundër forcave të rendit.
XS
SM
MD
LG