Ndërlidhjet

MOSUL


Luftëtarët kurdë kanë ndërprerë patrullimin e armatosur në qytetin verior të Mosulit. Burimet zyrtare amerikane thonë se anëtarët e Partisë Demokratike të Kurdistanit dhe Bashkimit Patriotik të Kurdistanit kanë zbatuar urdhërin amerikan për të mos mbajtur më armë gjatë shërbimeve në qytet.
Në qytetin e Mosulit ka pasur rritje të tensioneve ndërmjet popullsisë arabe dhe asaj kurde, që nga përfundimi i luftës.
XS
SM
MD
LG