Ndërlidhjet

ANKARA


Qeveria turke ka deklaruar se po kryen reformat e nevojshme për t'u anëtarësuar në Bashkimin Evropian.
Turqia duhet të ndryshojë një numër ligjesh, të përmirësojë ekonominë dhe veçanërisht gjendjen e të drejtave të njeriut.
XS
SM
MD
LG