Ndërlidhjet

BANJA LUKA


Zyrtari më i lartë ndërkombëtar në Bosnjë, Paddy Ashdown, duke folur në parlamentin e entitetit të serëbve të Bosnjës, tha se çdokush që i ndihmon të dyshuarit për krime lufte që ndodhen në arrati ''rrezikonë t'i hiqet liria e qarkullimit, blokimi i xhirollogarive bankare, hetimin dhe mbylljen e bizneseve''.
Entiteti i Serbëve të Bosnjës është vënë nën presion të shtuar ndërkombëtar lidhur me çështjen e krimeve të luftës.
Mbi 20 të dyshuar për krime lufte të akuzuar nga Tribunali i Hagës për ish-Jugosllavinë akoma ndodhen të lirë.
XS
SM
MD
LG