Ndërlidhjet

PRISHTINË


Koordinatori i Paktit të Stabilitetit për Evropën Jug-lindore, Eduard Busek vlerësoi në Prishtinë se janë krijuar kushtet për ndërmarrjen e projekteve investuese në Kosovë , ndonëse akoma nuk është zgjidhur statusi përfundimtar i saj.
Përfaqësuesi i Qeverisë së Kosovës në Paktin e Stabilitetit, Besim Beqaj ka deklaruar se qeveria do të kërkojë nga kjo organitatë ndërkombëtare para së gjithash mbështetje për projekte të infrastrukturës dhe në fushën e energjetikës.
XS
SM
MD
LG