Ndërlidhjet

UASHINGTON


Zëvendës sekretari amerikan i shtetit, Richard Armitage ka thënë se sistemi ndërkombëtar për ndalimin e zgjerimit të armëve për zhdukje në masë nuk është në nivel të detyrës dhe duhet të zgjidhet.
Ai i ka bërë thirrje bashkësisë ndërkombëtare që të gjejë zgjidhje të problemit të armëve bërthamore, kimike dhe biologjike.
Armitage ka thënë se programet bërthamore të Koresë Veriore, Indisë, Pakistanit dhe Iranit dhe vrapimi i grupeve terroriste që të fusin në dorë këte teknologji- janë në mesin e brengave më të mëdha për sigurinë globale në fillim të shekullit 21.
XS
SM
MD
LG