Ndërlidhjet

BEOGRAD


Ministria e Mbrojtjes e Serbisë dhe Malit të Zi e ka urdhëruar gjithë personelin ushtarak që të paraqesë dhe dorëzojë serbët e akuzuar dhe të kërkuar nga Tribunali i Hagës për krime lufte, kur do të hasen në objekt ushtarak, automjet ushtarak, avion ushtarak apo luftanije.
Urdhëresa është lëshuar pas ankesave të fundit të prokurorëve të Gjykatës së Hagës se anëtarë të armatës e strehojnë gjeneralin e serbëve të Bosnjës të kohës së luftës , Ratko Mladiq dhe oficerin e armatës së dikurshe jugosllave, Veselin Slivançanin, të kërkuar nga Tribunali i Hagës.
XS
SM
MD
LG