Ndërlidhjet

RODOS


Ministrat e Jashtëm të Bashkimit Evropian po zhvillojnë një takim dy ditor në Greqi, ku po diskutojnë mundësitë e një politike të jashtme të përbashkët, në nivel të BE-së.
Pritet që bisedimet të përqëndrohen dhe në çështjet që lidhen me Irakun e pas luftës si dhe me konfliktin izrealito – palestinez.
Ky takim po ndiqet dhe nga 10 vendet kandidate që do t'i bashkangjiten Bashkimit Evropian vitin e ardhshëm.
XS
SM
MD
LG