Ndërlidhjet

RODOS


Ministrat e jashtëm të Bashkimit Evropian, të cilët po takohen në Greqi, kanë kërkuar nga palestinezët dhe izraelitët të fillojnë zbatimin e planit paqësor për Lindjen e Mesme.
Bashkimi Evropian është pjesë e katërshes, e cila përfshin edhe Shtetet e Bashkuara, Kombet e Bashkuara dhe Rusinë, që ka paraqitur planin në fjalë.
Njëherësh në takim u tha se proçesi paqësor nuk duhet të bllokohet nga diskutimet mbi rolin e Jaser Arafatit.
XS
SM
MD
LG