Ndërlidhjet

SAO PAOLO


Presidenti i Brazilit, Luiz Lula da Silva thotë se ai do të propozojë një fushatë botërore kundër urisë gjatë takimit të Grupit të Shtatë vendeve më të zhvilluara në fillim të qershorit në Francë, ku është ftuar të marrë pjesë.
Në Forumin Ekonomik Botërorë të janarit në Davos, da Silva kishte propozuar formimin e një fondi ndërkombëtar për eliminimin e mizerjes dhe urisë në vendet e Botës së Tretë.
XS
SM
MD
LG