Ndërlidhjet

JERUSALEM


Asistent sekretari amerikan i shtetit, William Burns tha në Jerusalem se Izraeli duhet të pashisë vërsuljet ushtarake ndaj palestinezëve që t'i inkurajojë ata që të rrefuzojnë dhunën.
''Çështjet e lirisë së qarkullimit janë gjithashtu shumë të rëndësishme dhe mund të dërgojnë sinjale shumë pozitive tek palestinezët, të cilët aktualisht jetojnë në kushte ekstremisht të vështira. Kjo do të kërkojë hapa nga të dy palët, nëse duam të realizojmë rastin që na jepet dhe që besojmë se egziston pikërisht tash'', ka thënë zyrtari amerikan.
William Burns bisedoi me zyrtarët e Izraelit në prak të vizitës së sekretarit amerikan të shtetit , Colin Powell.
XS
SM
MD
LG