Ndërlidhjet

GJENEVË


Kreu i Komitetit Ndërkombëtar të Kryqit të Kuq, Jakob Kellenberger, ka mbërritur në Bagdat ku do takohet me administratorin civil, Jay Garner.
Roli i Kryqit të Kuq dhe organizatave të tjera humanitare në Irakun e pas luftës do të jetë tema kryesore e takimit.
Kryqi i Kuq së fundi ka ndërmjetësuar kthimin në Iran të 59 robërve të luftës, që kishin mbetur që nga lufta mes Iranit dhe Irakut.
XS
SM
MD
LG