Ndërlidhjet

PARIS


Ministrat e brendshëm dhe të drejtësisë të G8, grupi i 7 vendeve më të industrializuara plus Rusinë, po takohen në Paris për të diskutuar një morri çështjesh që kanë lidhje me sigurinë. Këtu përfshihen dhe mbrojtja e sistemit informatik dhe shkëmbimi informacioneve lidhur me ADN-në e personave të ndryshëm, mes këtyre vendeve.
XS
SM
MD
LG