Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryeministri serb Zoran Zhivkovic ka deklaruar se është i kënaqur me rezultatet e policisë në luftën kundër krimit të organizuar. Aksionet e policisë serbe u përqëndruan kundër krimit pas vrasjes së ish kryeministrit serb Zoran Xhinxhiq.
Megjithatë Zhivkovic ka theksuar se i mbetej gjykatës të kryente detyrën dhe se cdo vendim gjykate do pranohej nga ai dhe qeveria që drejton.
XS
SM
MD
LG