Ndërlidhjet

BAGDAT


Krijimi i një Këshilli të përkohshëm qeverisës në Irak do të bëhet deri në mesin e muajit maj, ka deklaruar administratori civil i Irakut, gjenerali amerikan në pension, Jay Garner.
"Maji është një muaj kyc për të krijuar një morri kushtesh për të ardhmen. Cfarë po shohim tani është fillimi i stabilitetit", tha Garner
Ky i fundit ka udhëtuar gjatë ditës në Basra, qyteti i dytë për nga madhësia në Irak, dhe është takuar me kordinatorin për rajonin,diplomatin danez, Ole Olsen.
XS
SM
MD
LG