Ndërlidhjet

UASHINGTON


Sekretari i përgjithshëm i NATO-s, George Robertson ka deklaruar në Uashington se përpjekjet për të futur pykë midis Evropës dhe Shteteve të Bashkuara lidhur me Irakun nuk do të kenë sukses.
Roberston ka thënë se nuk ka ndarje midis ''Evropës së vjetër dhe të re''.
Ai ka thënë se NATO akoma nuk ka marrë vendim se çfar roli do të ketë në Irakun e pas luftës, nëse do të ketë çfarëdo roli, por ka thënë se janë në vijim planet e NATO-s për të luajtur rol në Afganistan.
XS
SM
MD
LG