Ndërlidhjet

UASHINGTON


Senati i Shteteve të Bashkuara sot merrë në shqyrtim çështjen e zgjerimit të NATO-s me shtatë anëtarë të rinj nga Evropa Lindore-Letoninë, Lituaninë, Estoninë, Sloveninë, Sllovakinë, Bullgarinë dhe Rumaninë.
Zgjerimi i Aleancës me vende të reja kërkon miratim nga ligjvënësit e të gjithë anëtarëve të NATO-s.
Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush e mbështet zgjerimin e NATO-s.
XS
SM
MD
LG