Ndërlidhjet

UASHINGTON


Sentati i Shteteve të Bashkuara sot voton për pranimin në NATO të shtatë vendeve nga Evropa lindore: Letonisë, Lituanisë, Estonisë, Sllovenisë, Sllovakisë, Bullgarisë dhe Rumanisë.
Senati pritet të miratojë aderimin në NATO të shtatë vendeve me të cilat Aleanca do të ketë 26 anëtarë vitin e ardhëshëm.
XS
SM
MD
LG