Ndërlidhjet

VROCLLAV – POLONI


Drejtuesit më të lartë të Polonisë, Francës dhe Gjermanisë janë takuar në Vrocllav të Polonisë për të diskutuar bashkëpunimin e tyre.
Të tre vendet kanë pasur mosmarrëveshje pas qëndrimit proamerikan të Varshavës lidhur me luftën në Irak.
Pas takimit presidenti francez, Jacques Chirac, ka thënë se do kërkojë një rol qëndror të OKB-së në rindërtimin e Irakut.
Chirac ka nënvizuar dhe faktin se Franca do diskutojë në mënyrë të hapur dhe kostruktive propozimin e fundit amerikan.
XS
SM
MD
LG