Ndërlidhjet

PEKIN


Ekspertët e Organizatës Botërore të Shëndetësisë vizituan sot provincën rurale Guanxi të Kinës që të hulumtojnë përhapjen e Sindromit akut të rëndë të frymëmarrjes, apo SARS-t.
Ndërkohë Kina raportoi edhe 12 raste të reja vdekjsh nga SARS-i dhe 75 raste tjera infektimi.
Në Kinë deri tash nga kjo sëmundje janë infektuar mbi 5.000 njerës.
Organizata Botërore e Shëndetësisë ka raportuar se 7.000 njerës janë infektuar nga SARS-i në rrafshin borëtorë, kurse 550 kanë vdekur nga virusi që shkakton sëmundjen.
XS
SM
MD
LG