Ndërlidhjet

PEKIN


Qeveria e Kinës tërhoqi vëmendjen për rrezikun e përhapjes së SARS-it në rajonet tjera të vendit dhe ka marrë masa për parandalimin e zgjerimit të mëtejshënm të epidemisë.
''Rreziku potencial për zgjerimin e SARS-it në brendinë e vendit akoma egziston, prandaj kësaj duhet kushtuar rëndësi e madhe'', tha zëvendës ministri kinez i Bujqësislë, Liu Jian.
Mediat e Pekinit njoftuan se qeveria mund t'a egzekutojë apo t'a burgosë përjetësisht çdo person që shkel urdhërin e karantinës dhe që përhapë me qëllim SARS-in.
XS
SM
MD
LG