Ndërlidhjet

UASHINGTON


Sekeretari amerikan i Mbrojtjes, Donald Rumsfeld thotë se rruga e vetme për tu marrë me terroristët është që ata të ndalen para se të ndërmarrin sulme të tjera.
''Nuk ka traktat, nuk ka politikë të zbrapsjes që bën punë me problemin e terrorizmit. Rruga e vetme për t'u marrë me terroristët është ajo që ata të gjenden dhe të ndalen para se të ndërmarrin më shumë sulme'', ka thënë sekeretari amerikan i Mbrojtjes.
Në Londër, qeveria britanike njoftoi se suspendon të gjitha fluturimet e kompanive ajrore britanike për në Keni, në kontinentin afrikan, për shkak të drojës nga terroristët.
XS
SM
MD
LG