Ndërlidhjet

BEOGRAD


Ministri i Punëve të Jashtme i Serbisë dhe i Malit të Zi Goran Svillanoviq tha se është e pakuptimtë të paraqitet kërkesa zyrtare për pranimin e kësaj bashkësie në programin e NATO-s "Partneritet për Paqe", derisa ish-oficeri i Veselin Shlivancanin, i akuzuar për masakrën e Vukovarit gjendet në liri.
Njëherësh një nga kushtet për pranim në këtë program është që Beogradi të heq dorë nga aktakuza kundër 19 vendeve anëtare të Aleancës, për shkak të bombardimeve të RF të Jugosllavisë në vitin 1999.
XS
SM
MD
LG