Ndërlidhjet

MADRID


Ministrat e brendëshëm nga pesë vende të Bashkimit Evropian: Gjermanisë, Spanjës, Francës, Britanisë dhe Italisë janë mbledhur që të diskutojnë terrorizmin dhe imigracionin ilegal.
Zyrtarët francezë thanë se ministrat do të diskutojnë edhe rrugët për harmonizimin e politikës për azilin dhe imigracionin.
XS
SM
MD
LG