Ndërlidhjet

BRUKSEL


Komisioni Evropian ka përshëndetur Slovakinë, qytetarët e së cilës me shumicë të madhe mbështën në referendum hyrjen e vendit në Bashkimin Evropian nga viti 2004.
''Kjo demostron dëshirën e madhe të popullit slovak që t'i bashkohet familjes evropiane të vendeve demokratike si anëtar i BE-së me të drejta dhe obligime të barabarta'', ka deklaruar zëdhënësja Elizabett Werner.
XS
SM
MD
LG