Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryeministri i Serbisë, Zoran Zhivkoviq e përjashton mundësinë që Kosova të bëhet e pavarur, duke thënë se ''Kosova është pjesë e Serbisë'' dhe se kjo, sipas tij, nuk është çështje që varet nga mëshira e Bashkimit Evropian apo Shteteve të Bashkuara.
''Më tregoni një dokument të së drejtës ndërkombëtare i cili arësyeton pavarësinë e Kosovës'', ka thënë Zhivkoviq në një intervistë për revistën gjermane ''Shpigël'', duke iu përgjegjur pyetjes nëse, sipas mendimit të tij, mund të pengohet pavarësimi i Kosovës.
XS
SM
MD
LG