Ndërlidhjet

NJU JORK


Shtetet e Bashkuara kanë paraqitur para Këshillit të Sigurimit një projekt të ri rezolute lidhur me heqjen e sanksioneve ndaj Irakut.
Sipas projektit në fjalë Kombet e Bashkuara marrin përsipër më shumë përgjegjësi në rindërtimin e Irakut.
Ambasadori amerikan në OKB John Negroponte ka cilësuar projektin të gatshëm për t'u votuar.
"Cfarë ne po themi është se në projektin në fjalë kemi përfshirë shqetësimet e të gjitha delegacioneve të tjera. Mendoj se është një rezolutë e ndershme, e plotë dhe e përshtatshme", tha Negroponte.
XS
SM
MD
LG