Ndërlidhjet

PRAGË


Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, OSBE, ka filluar sot në kryeqytetin e Cekisë një forum tre ditor, i cili po diskuton luftën kundër trafikut të drogës, njerëzve dhe armëve.
Drejtuesi i kësaj konference, Dan Everts tha se trafikantët tashmë janë të organizuar mirë.
"Shpresojmë se pas disa ditësh nga këtu të dalim me rekomandime konkrete dhe të shohim sa realiste janë një morri masash të propozuara. Dhe kjo pasi për momentin trafikantët janë më mirë të organizuar se sa qeveritë", tha Everts.
XS
SM
MD
LG