Ndërlidhjet

OHËR


Liderë rajonalë dhe ndëkombëtarë janë tubuar në Ohër, në Konferencën për Sigurinë dhe Menaxhimin kufitar për tu marrë vesh lidhur me një strategji të përbashkët për t, ia dalë ndanë krimit të organizuar tej-kufitar.
Maqedonia është mikpritëse e konferencës, të cilën e mbështesin Pakti i Stabilitetit për Ballkanin, NATO, Bashkimi Evropian dhe OSBE-ja.
Në Konferencë, e cila mbahet nën patronatin e skeretarait të përgjithshëm të NATO-s, George Robertson, marrin pjesë zyrtarët më të lartë të Maqedonisë, Serbia dhe Mali i Zi, Bosnjë- Hercegovinës, Bullgarisë, Kroacisë, Rumanisë dhe Shqipërisë.
XS
SM
MD
LG