Ndërlidhjet

GJENEVË


Organizata Botërore e Shëndetësisë, përkatësisht ministrat e shëndetësisë të 192 vendeve anëtare, nga tubimi në Gjenevë miratuan Konventën Korrnizë për Kontrollin e Duhanit, e cila ka për qëllim të reduktojë ndezjen e cigaresë dhe të përmirësojë shëndetin.
''Ky është një moment historik në fushën e shëndetit global publik'', ka deklaruar drejtoreshja e OBSH-së, Gro Harlem Brundtland, pas miratimit të Konventës e cila hyn në fuqi pasi të ratifikohet nga 40 vende.
XS
SM
MD
LG