Ndërlidhjet

DUBAI


Televizioni Al-Jazeera ka transmetuar një audio kasetë për të cilën thuhet se është nga Ayman Al-Zawahari, bashkëpunëtori më i lartë i Osama Bin Ladenit, liderit të rrjetit terrorist, Al Kaida.
Zëri nga kaseta u bënte thirrje myslimanëve të ndërmarrin sulme të armatosura kundr civilëve dhe kompanive amerikane, perëndimorëve të tjerë dhe izraelitëve për t'i detyruar të largohen nga toka islamike.
''Myslimanë përgaditni veten të sulmoni ambasadat e Amerikës, Anglisë, Australisë, Norvegjisë dhe interesat e tyre, kompanive dhe të punësuarve'', thotë zëri nga kaseta.
XS
SM
MD
LG