Ndërlidhjet

BRUKSEL


Me kërkesë të Varshavës, vendet anëtare të NATO-s janë pajtuar njëzërit që të fillojnë planifikimet për të ndihmuar Poloninë të udhëheqë një ''zonë stabilizuese'' në Irak.
''Nuk jemi duke folur për praninë e NATO-s në Irak, por jemi duke folur shkurt e qartë lidhur me ndihmën e NATO-s për Poloninë, e cila ka ndërmend të jetë në Irak dhe të përmbushë një rol në forcën stabilizuese'', ka thënë sekretari i përgjithshëm i Aleancës, George Robertson.
XS
SM
MD
LG