Ndërlidhjet

SALZBURG


Shefat e shteteve nga 17 vende të Evropës Qendrore dhe Jug-lindore, në mesin e të cilëve edhe nga Shqipëria dhe Maqedonia, janë tubuar në një samit dy ditësh në Austri që të bisedojnë se në ç'mëyrë zgjerimi i Bashkimit Evropian do të ndikojë në rajonet ku shtrihen ato vende.
XS
SM
MD
LG