Ndërlidhjet

PRISHTINË


Presidenti i Kosovës, Ibrahim Rugova ka përshëndetur pjesëmarrësit e Konferencës të donatorëve ndërkombëtarë që ka filluar në Prishtinë e cila ka qëllim mbledhjen e fondeve për zhvillimin e arësimit dhe shkollave në Kosovë.
Presidenti Rugova ka falënderuar qeverinë e Shteteve të Bashkuara dhe qeveritë e vendeve tjera si dhe organizatat jo-qeveritare për mbështetjen që i kanë dhënë arësimit në Kosovë, në periudhën e pas luftës.
XS
SM
MD
LG