Ndërlidhjet

LONDËR


Firmat amerikane të përzgjedhura nga Qeveria e Shteteve të Bashkuara që të jenë kontraktuesit kryesorë në rindërtimin e Irakut thanë nga takimi në Londër se nuk do të pengojnë kompanitë nga vendet që kundërshtuan luftën në Irak që të kërkojnë sub-kontrata joshëse.
Përfaqësuesi i një firme amerikane, Tom Elkins ka paranuar se kompanitë nga Shtetet e Bashkuara dhe Britania-trupat e të cilave i prinë invadimit të Irakut- do të kenë përparësi në punët kontraktuese që do të arrijnë vlerën rreth 680 milionë dollarë gjatë 18 muajve të ardhëshme.
XS
SM
MD
LG