Ndërlidhjet

RIAD


Të gjitha ambasadat dhe konzulatat Perëndimore në Arabinë Saudite që ishin mbyllur të mërkurën për shkak të frigës nga sulme të reja terroriste sot vazhduan punën normale.
Mirëpo një numër i madh shtetas perëndimorë besohet se janë larguar nga Arabia Saudite apo përgaditen të largohen, pas sulmeve vetëvrasëse me automjete bomba të 12 majit në Riad.
XS
SM
MD
LG