Ndërlidhjet

RAMALLAH


Zyrtarët palestinezë thanë se plani i paqes duhet të pranohet ashtu siç është dhe pa kurrfarë amedamentesh.
''Ne kërkojmë garanci, sepse vetëm miratimi i planit të paqës nuk mjafton. Duhet të ketë pranim të vërtetë të planit të paqes nga Izraeli, pa asnjë amandament dhe pa vonesë'', ka deklaruar Nabil Abu Rdeineh, bashkëpunëtor i Yasser Arafatit.
Autoriteti palestinez ka pranuar planin ashtu siç është.
XS
SM
MD
LG