Ndërlidhjet

HERAKLION/GREQI


Liderët nga Bashkimi Evropian dhe Mesdheu kanë kërkuar që plani për paqë në Lindjen e Mesme të fillojë të zbatohet sa më parë që mundet. Palestinezët e pranuan planin si'ç është, kurse Izraeli e pranoi kushtimisht.
''Rezervat e tyre janë punë e tyre, por për Katërshin, për Shtetet e Bashkuara, për partnerët tjerë, dhe kjo është Palestina, që të gjithë mbesin pran planit ashtu si'ç është'', ka thënë sekretari i përgjithshëm i Ligës Arabe, Amr Moussa anash takimit të Bashkimit Evropian dhe ministrave të Jashtëm të vendeve Mesdhetare në ishullin e Kretës.
XS
SM
MD
LG