Ndërlidhjet

ZAGREB


Në Kroaci ka filluar takimi dy ditësh i Paktit të Stabilitetit për Evropën Jug-lindore për të diskutuar çështje nga fisha e të drejtave të njeriut, zhvillimit ekonomik dhe sigurisë rajonale.
Aty janë tubuar rreth 250 pjesëmarrës nga Shqipëria, Bosnja, Bullgaria, Kroacia, Maqedonia, Moldavia, Serbia dhe Mali i Zi dhe anëtarë jo-rajonalë, përfshirë Kombet e Bashkuara, NATO dhe Grupit G-8 të vendeve të industrializuara.
XS
SM
MD
LG