Ndërlidhjet

SHKUP


Nuk egzsiton kërcënim imediat për sigurinë e Maqedonisë, kanë vlerësuar bashkërisht ministri maqedonas i Mbrojtjes, Vlado Buçkovski, komandanti i Forcës Evropiane në Maqedoni, admirali Reiner Feist dhe ambasadori i NATO-s në Shkup, Nicholas Biegman.
Ndërkaq, Palamenti i Maqedonisë sot ka miratuar ligjin për dorëzimin e armëve ilegale që besohet se ndodhen në mesin e popullatës civile shqiptare dhe maqedonase, në shkëmbim të amnestisë.
Çarmatosja e civilëve pritete të fillojë nga muaji i ardhëshëm.
XS
SM
MD
LG