Ndërlidhjet

PRAGË


Kryetari i Asamblesë parlamentare të NATO-s, Doug Bereuter tha se dyert e Aleancës do të mbesin të hapura për të gjitha vendet evropiane që do të kërkojnë anëtarësim-përfshirë edhe Rusinë.
''A mund të bëhet Rusia anëtar i NATO-s? Po. Gjithkush e ka bërë këte të qartë në kaudrin e lidershipit të NATO-s. Dyert do jenë të mbyllura për vendet jo-evropiane, tha Bereuter në takimin e Asmablenë parlamentare që mbahet në Pragë.
Ai tha më tej se Kroacia, Shqipëria dhe Maqedonia me siguri se do të ndihmohen në përpjekjet e tyre për anëtarësim në NATO.
XS
SM
MD
LG