Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush sot ka hequr urdhërat e ''emergjencës kombëtare'' të para 11 viteve që kishin mundësuar sanksionet kundër ish Jugosllavisë.
Në letrën dërguar Kongresit, Bush thotë se aksioni është përgjigje ndaj ''zotimeve të forta për reforma politike dhe ekonomike që kanë treguar zyrtarët e lartë në qeverinë e Serbisë dhe Malit të Zi''.
Ai ka thënë se urdhëri do të inkurajojë liderët e orientuar për reforama në ate vend.
XS
SM
MD
LG