Ndërlidhjet

SHËN PETERBURG


Presidenti rus Vladimir Putin dhe presidenti amerikan George Bush sot i nënshkruan dhe shkëmbyen dokumentat e ratifikuara, për t'i vënë në jetë marrëveshjet për reduktimin e armëve bërthamore.
Marrëveshja, e cila prej sot hynë në fuqi, parasheh të dyja vendet të reduktojnë prej 1.700 deri 2.200 koka bërthamore gjatë 10 viteve të ardhshme.
XS
SM
MD
LG