Ndërlidhjet

TIRANË


Kryeadministratori i Kosovës, Mchael Steiner, dhe ministri i jashtëm i Shqipërisë Ilir Meta kanë dhënë një konferencë për shtyp pas takimit të sotëm në Tiranë.
Lidhur me statusin Steiner ka thënë se "statusi është i hapur dhe duhet zgjidhur duke marrë parasysh dhe aspektet rajonale, cfarë u theksua dhe nga Ministri i Jashtëm".
Më tej Steiner ka theksuar se para statusit duhet të realizohent ndërtimi i institucioneve funksionale që veprojnë me maturi, të cilat do ta lehtësojnë zgjidhjen e kësaj cështje.
XS
SM
MD
LG