Ndërlidhjet

EVIAN


Udhëheqësit e vendeve pjesëmarrëse në takimin e G8 në Evian të Francës, kanë deklaruar se ndajnë të njëjtin vizion për një Irak demokratik, sovran dhe të qëndrueshëm.
Deklarata është pjesë e komunikatës finale, e cila erdhi në fund të takimit.
XS
SM
MD
LG